vraag: Hoe kom ik aan de produkten van “Strand & Kaarslicht”
antwoord: Voor nu kunt u uw bestelling en/of vragen mailen aan info@strandenkaarslicht.nl Uw mail zal binnen 24 uur beantwoord worden. Voor alle produkten geldt dat het natuurprodukten zijn. Dit houdt in dat niet 1 produkt hetzelfde is. Voor bijvoorbeeld het windlicht gras, zal ieder windlicht er anders uitzien en dus uniek. De oesters hebben allemaal een andere vorm, maar de indruk is en blijft mooi. apart, overweldigd. Om aan de vele verzoeken, vragen en ontzettend leuke reacties tegemoet te komen, zijn een aantal voorbeelden inmiddels op de website te zien. Sommige produkten zijn nog niet compleet afgewerkt, het eindprodukt zal dus nog mooier zijn!


vraag: Het windlicht is van kaarsvet, smelt dit niet als ik er een waxinelichtje in brand?
antwoord: Nee het windlicht zal niet smelten. Bij uw windlicht krijgt U een gebruiksadvies meegeleverd, hierin staat hoe U met het windlicht dient om te gaan. Warmte stijgt op, de opening aan de bovenkant van het windlicht is groot genoeg om de warmte te laten ontsnappen. Uw windlicht zal niet smelten.


vraag: Kan mijn windlicht ook buiten staan?
antwoord: Ja dat kan. Niet in de volle zon en niet bij vorst. Het windlicht is wel bestand tegen (regen)water. Weersomstandigheden kunnen het uiterlijk van het windlicht wel aantasten.


vraag: Kan ik ook een grote kaars in mijn windlicht branden?
antwoord: Nee, dit kan niet. Een grote kaars zal niet meer licht geven, de hoeveelheid licht die een kaars geeft hangt af van de dikte van de lont. Een grote kaars zal dus niet meer licht geven. Volg voor de te gebruiken kaars (waxinelicht) de tips die in het gebruiksadvies staan aangegeven.


vraag: Kan ik mijn windlicht voor het raam in de vensterbank plaatsen?
antwoord: Ja dat kan, mits niet in de volle zon. Achter het raam in de zon zal het erg warm worden. Uw windlicht loopt dan de kans wat zacht te worden. Mocht dit onverhoopt gebeuren, laat uw windlicht dan ongemoeid tot het weer is afgekoeld.