Strand & Kaarslicht is aanwezig bij Buren bij Kaarslicht op zaterdag 19 december 2015 van 19:00 uur tot 21:00 uur.

Strand&Kaarslicht is niet alleen aanwezig bij Buren bij Kaarslicht.
Dankzij Janine Bambacht kunt u ook op de kerstmarkt in Heesselt de windlichten gemaakt van kaarsvet bewonderen.

 

Kerstmarkt Heesselt
HEESSELT Stichting Kerk Heesselt houdt zaterdag 19 december voor de tweede keer een kerstmarkt. De locatie is de hal bij de familie van Houwelingen op Gerestraat 13a in Heesselt. Ook dit jaar is de markt weer gevuld met ondernemers en hobbyisten uit de omgeving en er zijn diverse versnaperingen te koop.

De markt is van 17.00 tot 20.00 uur.

Er zijn kraampjes met kerstboompjes en kerststalletjes van hout van Xander Verhoeks, tweedehands kerstversieringen, kerststukjes van Wilma Wouterse, strand en kaarslicht van Marjolein, “bijsetjethuis” met cadeautjes voor iedereen van Lisette, gebreide kerstattributen van Rina van Ingen, kersthaarversieringen van Arina Wesker, een enveloppenspel, een kerststal met levende dieren en accordeonmuziek van Bertus Visscher en Jan de Jong.

 

Zondag 20 december van 13.00-16.00 uur is het atelier aan de St. Antoniestraat 2 te Tuil geopend.
Dit is de laatste dag om uw bestelling op te geven. Bestellingen kunnen woensdag 24 december tussen 10.00-12.00 uur afgehaald worden.
Dus voor een uniek kerstkado kunt u bij Strand&Kaarslicht terecht.

This entry was posted in nieuws.